top of page

MENTORING CU GABRIELA

IMG_7978.jpg

Mentoring 1 on 1 or 2 in 1

 

Aceste cursuri sunt pentru tine dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile tehnice, creativitatea și posing-ul. Putem vorbi despre expunerea manuală, despre posing, lumină și setările aparatului, sau despre ceea ce presupune acest business (contracte, mod de abordare a businessului, mesaje de pregătire pentru clienți etc).

Învățați mai bine cu experiențe practice și cu feedback individualizat 1- la -1. Nu există nimic mai bun decât să învățați în persoană, să vă antrenați cu feedback individualizat, întrebări și răspunsuri în timp real și văzând exact cum fac ceea ce fac!

Vrei să înțelegi cum să-ți transformi dragostea de fotografie în ceva care plătește facturile sau chiar susține întreaga familie. Fotografia este aproape singura sursă de venit a familiei noastre. Înțeleg complexitatea acestei situații mai bine decât majoritatea și doresc să împărtășesc metodele mele cu dvs.. Scopul meu este să deveniți mai competenți în munca dvs. și abilitatea dvs. de a profita de ea. 

Vrei să crești, dar nu știi de unde să începi. Unul din lucrurile mele preferate în ceea ce privește îndrumarea altor fotografi este să îi ajut să maximizeze abilitățile lor unice identificând în același timp zonele în care trebuie să crească și să se schimbe. Putem vorbi despre orice provocări cu care vă confruntați cu afacerea dvs. și ce ați putea îmbunătăți!

 

Sunteți extenuați de modul în care ați condus afacerea dvs. și știți că trebuie să existe o cale mai bună.

Înțeleg cum poate să apară această extenuare în industria noastră. De la arderea creativă, la senzația de a fi suprasolicitat și de a fi prost plătit, voi împărtăși cum am depășit burnout-ul în a fi un antreprenor.

Așadar putem să stabilim împreună direcția pe care dorești să o urmăm, cât și timpul acordat. Tariful este de 275 lei/oră, minim de 2 ore.

Mentoring 1 on 1 cu bebeluș

Dacă îți dorești să lucrăm cu un bebeluș real și să poți exersa cu el atunci poți opta pentru varianta de mentoring extinsă care este 1600 de lei, cu minim 6 ore acordate, din care 3 sunt sesiunea propriu-zisă cu bebelușul.

Dacă ești pregătit pentru workshop sau pentru mentoring, mă poți contacta direct pe e-mail: office@gabrielainsuratelu.com

bottom of page